Netwerk beheer

Home > Services > IT Outsourcing > Netwerk Beheer

Goed netwerk beheer is een must, omdat uw organisatie bijna volledig afhankelijk
is geworden van een veilig en feilloos functionerend netwerk.

Netwerk Beheer SET ICT services

Wat is netwerk beheer?

Het netwerk is één van de kritische onderdelen van uw organisatie. Dit geldt bij zowel een On premise als Cloud oplossing. Een storing of inbraak in uw netwerk kan betekenen dat uw bedrijf stil komt te liggen, hetgeen u te allen tijde wilt voorkomen. Netwerk beheer is een kwestie van meerdere stappen vooruit denken. Om uw netwerk veilig te laten draaien, is het van belang dat routers, switches, firewalls en servers gemonitord worden. Er zijn veel ICT-bedrijven in Nederland die uw automatisering kunnen verzorgen. SET ICT Services onderscheidt zich door het aanbieden van één complete totaaloplossing en neemt in één keer alle ICT zorgen uit handen.


Totaaloplossing netwerkbeheer

Welke totaaloplossing biedt SET ICT services?

Naast netwerk beheer en server beheer middels een Cloud of On premise oplossing, leveren wij ook hardware, software, verbindingen, hosted telefonie en mobile device management. Kortom: alles wat een bedrijf tegenwoordig nodig heeft om zaken te doen. SET ICT Services is de partij die uw IT wensen van A tot Z kan invullen.

Hoe gaat SET ICT Services te werk?

Wij maken een inventarisatie van uw bestaande ICT-netwerk, u ontvangt van ons een blauwdruk van het huidige netwerk met daarbij een adviesrapport. Vanaf de start van de samenwerking weet u direct wat u betaalt voor onze dienstverlening. Al onze diensten zitten verdisconteerd in één maandbedrag. Zo weet u precies wat u maandelijks kwijt bent aan de gehele ICT portefeuille.

Roadmap netwerkbeheer

Klanten van SET ICT Services


De graaftroost
Hoogesteger

Meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden van Netwerk Beheer voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Wij bellen u

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Via email

[contact-form-7 404 "Not Found"]