IT Outsourcing icon

IT Outsourcing

Home > Services > IT Outsourcing

Haal de IT specialisten van SET ICT Services in huis met onze diverse IT diensten.

Door middel van het outsourcen van uw IT diensten heeft u toegang tot gespecialiseerde kennis. Daarnaast helpen wij u te besparen op uw IT kosten en bieden wij hoogwaardige support.

Werkplek beheer icon

Werkplek beheer

Uw organisatie bestaat uit verschillende werkplekken, zowel flexibel als statisch. U wilt erop kunnen vertrouwen dat het werk zo min mogelijk wordt gehinderd door storingen.

Lees verder

Server beheer

Server beheer

U gebruikt uw bedrijfsservers voor het opslaan van bestanden, software en gebruikers beheer. Daarbij is het noodzakelijk dat problemen snel worden gesignaleerd en aangepakt.

Lees verder

Netwerkbeheer support icon

Netwerk beheer

Het netwerk is één van de bedrijf kritische onderdelen van uw organisatie. Een storing of inbraak in uw netwerk kan betekenen dat uw bedrijf stil komt te liggen.

Lees verder

Data recovery icon

Disaster recovery

Wat gebeurt er met uw bedrijfsprocessen wanneer uw bedrijfsservers uitvallen? Met Disaster Recovery van SET ICT Services weet u zeker dat er niets verloren gaat.

Lees verder

Maatwerk icon

Maatwerk

Hoewel wij veel gebruik maken van hoogwaardige, standaard oplossingen is bij ieder traject en iedere opdrachtgever een stuk maatwerk noodzakelijk.

Lees verder

Consultancy

U bent op zoek naar een partij die u bij staat bij het gehele proces, van probleem omschrijving en het bepalen van een strategie tot de implementatie en uitvoer van de oplossing.

Lees verder


Knowledge & Expertise