Infrastructure as a Service

Home > Services > Cloud Services > IaaS

Met onze IAAS oplossingen heeft u direct voldoende capaciteit.
Nu en in de toekomst.

Infrastructure as a Service door SET ICT services

Wat is IaaS?

IaaS staat voor Infrastructure as a Service. Uw bedrijf huurt de IT-infrastructuur van SET ICT Services en heeft toegang tot deze infrastructuur via het internet.

IaaS Cloud

U huurt de benodigde IT infrastructuur, zoals servers, opslagruimte en netwerken, van SET ICT Services. U maakt gebruik van deze infrastructuur via het internet en hoeft dus niet te investeren in fysieke hardware.


De hardware is niet langer fysiek aanwezig binnen uw bedrijf, maar bevindt zich in het Digital Realty Datacenter. Dit datacenter bevindt zich aan de overzijde van ons kantoor en wij hebben door middel van een glasverbinding inzage in al onze systemen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over veiligheid, onderhoud en andere risico’s.

IaaS security

De connectiviteit van ons datacenter aan de Paul van Vlissingenstraat 16 wordt verzorgt door euNetworks. Zij maken deel uit van zowel de Amsterdam Internet Exchange als de Netherlands Internet Exchange. Hierdoor heeft het datacenter een triple A status.


De benodigde infrastructuur is gemakkelijk uit te breiden. Heeft u tijdelijk of voor langere periode meer capaciteit nodig? Dan schaalt uw infrastructuur eenvoudig met u mee.

IaaS opschalen

Klanten van SET ICT services


Bouwinvest
Hoogesteger
Vimpelcom

Meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden van Infrastructure as a Service voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Wij bellen u

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Via email

[contact-form-7 404 "Not Found"]