Backup as a Service

Home > Services > Cloud Services > BaaS

Driedubbele zekerheid met BaaS van SET ICT Services.
En binnen no time weer operationeel na een calamiteit.


Backup as a Service door SET ICT services

Wat is BaaS?

BaaS staat voor Backup as a Service. SET ICT Services zorgt voor een gedegen back-up strategie in de cloud waardoor u verzekerd bent dat er geen data verloren gaat in geval van een calamiteit.

BaaS storage

Wij bieden onze Backup as a Service diensten aan voor zowel collocatie als cloud servers. Het platform bestaat uit een HP StorageWorks P2000 G3 server met 12 backup disks van 3 terabyte.


Uw back-up wordt dubbel opgeslagen, op twee verschillende plaatsen. Primair vindt de back-up plaats binnen ons datacenter aan de Paul van Vlissingenstraat. Daarnaast staat er eenzelfde unit in het Equinix AMS 3 datacenter op het sciencepark in Amsterdam.

Dubbele backup

Weer snel operationeel

U betaalt een vaste fee per maand. Hierin zijn tevens de licentiekosten inbegrepen voor specifieke back-up software. Hierdoor kan er een directe kopie van uw servers gemaakt worden, in tegenstelling tot enkel de gegevens binnen uw server (zoals bij een traditionele back-up service). Zo kunnen we in geval van een calamiteit direct een volledige back-up terugplaatsen op vergelijkbare hardware en bent u vaak binnen een dag(deel) weer volledig operationeel.


Klanten van SET ICT services


Van Ooijen
Hoogesteger
Bouwinvest