SET ICT Services is partner van diverse, wereldwijde leveranciers waardoor wij een hoge mate van service kunnen bieden aan onze klanten. Door deze partnerships hebben wij toegang tot diepgaande expertise en kunnen wij in samenwerking met de specialisten van elke leverancier de beste oplossingen bieden. Bovendien geeft een partnership ook vertrouwen dat u als klant te maken heeft met partij die kennis van zaken en het product heeft.


Aerohive

Wireless partner

Terwijl de eerste applicaties de bedrijfsvoering veranderen, wordt de noodzaak om draadloze bedrijfsnetwerken uit te breiden steeds groter. Dit geldt niet alleen voor grote, maar ook voor kleinere ondernemingen ongeachte hun IT-middelen. De inzet van veilige en betrouwbare draadloze netwerken is voornamelijk het exclusieve domein van grote ondernemingen met geavanceerde IT-expertise – tot nu.

De ‘Enterprise Wireless LAN Access Point’ van Aerohive is ontworpen om de veiligheid, betrouwbaarheid en eenvoud van uw behoeften te voorzien. Door de verfijningen en de prestatie van de mobiliteit zult u versteld staan van dit product en schiet het uw verwachtingen naar alle waarschijnlijkheid te boven.


Apple

Apple Reseller

Voordelen van ons partnership met Apple:

 • Standaard grote voorraad.
 • Daardoor snelle levering van het gehele aanbod van Apple.
 • Scherpe prijs & service afspraken.
Apple logo
CB groep logo

CB Groep

Managed printing partner

CB Groep beheert en optimaliseert met CB-MPS uw volledige printerpark. Dit omvat het onderhoud van de afdrukapparatuur, beheer van de bijbehorende verbruiksartikelen en optimalisatie van uw specifieke printerpopulatie. Zij ontsluiten online de binnen uw organisatie geïnstalleerde afdrukapparatuur via de revolutionaire printmanagement applicatie PrintFleetTM, waarna CB Services deze op afstand monitort en de nodige service verleent. U wordt volledig ontzorgd en kunt zich concentreren op uw kerntaken. Uiteraard ontvangt u zo vaak als gewenst periodieke rapportages met stuurinformatie en verbetervoorstellen. Zo werkt u samen met SET ICT Services en CB Groep aan het efficiënt inzetten van al uw document gerelateerde apparatuur en bijbehorende software oplossingen.

Cisco

Silver Partner

Cisco is marktleider op het gebied van netwerkoplossingen voor het internet. Deze certificering bevestigt de voortdurende investering van SET ICT Services in technische specialisten. Met de toekenning van de Silver-status onderschrijft Cisco dat klanten bij SET ICT Services kunnen rekenen op deskundig advies en ook op tevredenheidsgarantie en meerwaarde in de vorm van kwalitatief uitstekende service, support en een professionele organisatie van processen.


Logo Cisco

HP Logo

Hewlett Packard

Silver Partner

Om deze status te krijgen en te behouden moet SET ICT Services aan door HP opgestelde criteria voldoen. Zo bieden wij uw bedrijf de optimale oplossing voor technologische uitdagingen zoals beveiliging, data en cloud op basis van innovatieve en betrouwbare HP-technologie.

Het samenwerken met een HP Silver Partner levert u verschillende voordelen op:

 • U profiteert van scherpe deals op het gebied van de beste prijzen, productbeschikbaarheid en support.
 • U beschikt over een IT expert, die u begeleidt bij de snelle en dynamische ontwikkelingen binnen de zakelijke IT.
 • Via SET ICT Services heeft u korte lijnen naar HP.

Huawei

Enterprise Partner

Op het gebied van server-, netwerk- en storagetechnologie werkt SET ICT Services samen met Huawei, een toonaangevende wereldwijde leverancier van ICT-oplossingen uit China. Huawei is een gevestigde naam in de grootzakelijke markt, levert hoge kwaliteit producten en hanteert een scherpe prijsstelling.

Gezamenlijke ambitie Huawei en SET ICT Services

Met de Huawei-portfolio kunnen wij op een breed assortiment innovatieve ICT-oplossingen inspelen. SET ICT Services is actief in vele branches zoals de overheid, publieke sector, finance, transport, energie en grote ondernemingen, middelgrote en kleine ondernemingen. Het Huawei-portfolio omvat servers, storage, enterprise networking en datacenter-oplossingen. SET ICT Services is als Huawei Enterprise partner in staat met gecertificeerd personeel de markt te bedienen.

Huawei Enterprise en SET ICT Services in het kort

 • Flexibele klantgerichte oplossingen met een zeer aantrekkelijke pricing.
 • Huawei levert toonaangevende producten en kwalitatief hoogwaardige totaaloplossingen.
 • Betrouwbare partner voor continue ontwikkeling van de markt.
 • Beide partijen zijn al 20 jaar een gevestigde fabrikant/service provider.

Huawei logo

Kemp

Partner

De oplossing die beter is dan 100%

De aanpak van KEMP is gebaseerd op het bouwen van uitstekende apparaten voor bestaande projecten. Dit betekent dat, behalve in uitzonderlijke situaties, de KEMP LoadMaster de perfecte keuze is, zonder compromissen.

Dit geldt zelfs voor grote en complexe hostingplatforms voor websites en voor het volledig gecertificeerde gebruik van Microsoft Echange 2013, Microsoft Lync 2013 en volledige ondersteuning van Microsoft Remote Desktop Services, Microsoft Azure of Microsoft SharePoint.

En voor een groot aantal andere producten: van ERP’s tot databases, van LDAP tot DNS. Of algemene ondersteuning voor client/server-toepassingen op basis van TCP en UDP.

Dankzij de unieke aanpak van KEMP is een hoge kostenbesparing mogelijk, zodat load balancing voor servers aangeboden kan worden voor een prijsniveau dat het aantrekkelijk maakt voor allerlei nieuwe scenario’s en veel geld bespaart in bestaande scenario’s.

SET ICT Services is preferred supplier van KEMP. Naast het leveren van de LoadMaster heeft SET ICT Services KEMP gecertifieerde consultants. Op aanvraag kunnen deze consultants worden ingezet.Lenovo Data Center Partner Silver

Lenovo PC Partner Gold

Lenovo

Strategic partner

SET ICT is een strategisch partnerschap aangegaan met Lenovo vanwege de innovatie producten en de sterke prijs/kwaliteit verhouding.

Net als SET ICT levert Lenovo graag een totaaloplossing op maat. Dit betekent dat Lenovo en SET ICT geregeld build-to-order modellen configureren en leveren aan klanten.

SET ICT staat direct in contact met Lenovo wat leidt tot korte lijnen waardoor er snel geschakeld kan worden bij complexe vraagstukken.

Uiteraard zijn de engineers van SET ICT gecertificeerd om met de volledige productlijn van Lenovo te werken.

SET ICT heeft twee Lenovo partnerships:

 1. Voor de PC divisie
 2. Voor de Datacenter divisie

Vragen? Neem gerust contact op!

Microsoft

Silver Mid-size Business Partner

Microsoft is een snel veranderende organisatie met veel licentievormen. Doordat we partner zijn van Microsoft zijn we altijd als eerste op de hoogte van de veranderingen en nieuwe licenties. Hierdoor kunnen wij onze kennis optimaal benutten en inzetten. Deze silver status betekent dat wij aan onze klanten kunnen laten zien, dat wij voldoende referenties hebben opgebouwd en voldoende gecertificeerde mensen aan bood hebben.

Voordelen van ons partnership met Microsoft:

 • Hoge mate van licentiekennis.
 • U maakt gebruik van de nieuwste versies van Office 365 en Azure, inclusief updates.
 • Wij bieden diverse licentieoplossingen.

Microsoft small business silver partner

Veeam

Veeam Partner

Als Veeam Partner zijn wij in staat meer te halen uit de mogelijkheden van diverse Veeam-oplossingen en kennis te delen met andere partners binnen het netwerk van Veeam. Veeam ontwikkelt oplossingen en producten voor het beheer en de back-up van virtuele ICT-infrastructuren. Virtualisatie is de basis voor veel infrastructuren. SET ICT Services biedt de zekerheid en veiligheid van een stabiele virtuele ICT-infrastructuur. De door ons meest gebruikte Veeam-oplossing is Backup & Replication. Met Veeam Backup & Replication kunt u gemakkelijk uw VMware virtuele machines back-uppen en herstellen.

De voordelen van ons partnership met Veeam:

 • De virtualisatietechniek sluit mooi aan bij het private cloudconcept van SET ICT Services.
 • Volledig geautomatiseerd een back-up op een off-site locatie kan worden opgeslagen.
 • Het maakt klanten van SET ICT Services mogelijk om de disaster recovery te optimaliseren.
 • De dienst wordt aangeboden als cloud opslag.

VMWare

Certified Partner

Door partner te zijn van VMware kunnen we gezamenlijke successen garanderen. Door diverse partnertypen kunnen we aan de behoefte van onze klanten voldoen. Wij zijn zo in staat om IT-omgevingen van organisaties virtueel in te richten. De laatste jaren is virtualisatie meer in opkomst gekomen en zal van grote invloed zijn op IT omgevingen. Door middel van virtualisatie kunnen meerdere virtuele machines op éénzelfde machine draaien.

Voordelen van ons partnership met VMware:

 • Makkelijk back-uppen van een virtuele machine.
 • Virtuele machines zijn makkelijk te verplaatsen.
 • Onafhankelijk van fysieke hardware veranderingen.

VMWare logo

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze partners of de producten die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Wij bellen u

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Via email

[contact-form-7 404 "Not Found"]